Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

auto-diversen

Inlaatbuis skoda octavia 1.8T 150 & 180pk silicone buizen

Prijs: € 80,-

2.209 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort onderdeel:
  • Motor en transmissie
  • Staat:
  • Nieuw
Via deze advertentie bieden wij een set Chargertech silicone slangen aan radiatorslangen/inlaatbuizen/turbobuizen of intercoolerbuizen voor enkele verschillende modellen. De set is te bestellen in 3 verschillende kleuren, blauw, rood en zwart. Deze sets dienen als vervanging van het originele buizenwerk.

De volgende sets zijn al reeds ontwikkeld en te bestellen:
SKODA Octavia 1.8T Inlaatbuis - 80€ - 1-Deel (op voorraad in blauw, rood en zwart)

Deze sets worden naar wens in kleur en per order op maat gemaakt dus zit hier altijd wel enige levertijd op. Naast deze set zijn er voor een aantal andere modellen ook al standaard sets beschikbaar. Mocht uw auto ook niet binnen deze modellen vallen dan is het ook absoluut geen probleem om specifiek voor uw auto een custom set te laten ontwikkelen!

Bij de radiatorkits wordt gebruik gemaakt van een klein verschil in diameter van de inlaatkanalen waardoor de efficientie van het motorkoelingssysteem een klein beetje stijgt.

Bij de inlaat en turbo buizen wordt er ook gebruik gemaakt van iets afwijkende formaten zodat naast de looks het vermogen ook nog ietwat kan stijgen(tot wel 10pk meer!) Reageer nu!

Contact-informatie

Chargertech ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mill
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 06-43431304

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)