Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

auto-diversen

Nissan 200SX S14 Turbo dumpvalve/ blow off valve / BOV

Prijs: € 100,-

1.705 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort onderdeel:
  • Motor en transmissie
  • Staat:
  • Nieuw

Via deze advertentie bieden wij een blow off valve set aan voor de Nissan 200SX S14 turbo motor. De multifunctionele blow off valve in deze set is te gebruiken als een volledig open blow off valve, als semi-open blow off valve voor de modellen die bij een volledig open blow off valve storingen geven, maar is daarnaast zelfs te gebruiken als gesloten recirculatievalve ter vervanging van de originele recirculatieklep.

Een blow off valve (ook wel dumpvalve genoemt) wordt gebruikt om tijdens het overschakelen de overdruk van de turbo naar de atmosfeer te lozen. Hierdoor krijg je niet alleen het herkenbare afblaasgeluid, daarnaast heeft dit ook een positief effect op de prestaties. Doordat de turbo minder weerstand ondervindt blijft deze beter op toeren en zal na het overschakelen sneller oppakken.

Daarnaast levert dit ook een positief effect op voor de levensduur van de turbo aangezien deze zo minder zwaar belast wordt.

Zeer eenvoudig zelf te installeren, installatietijd van slechts 10 a 20 minuten. Desgewenst kunnen wij dit ook voor u doen!

Om deze blow off valve te bestellen en om nog enkele foto's van installaties met deze blow off valve te bekijken kan u terecht op onze website www.chargertech.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Chargertech ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mill
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 06-43431304

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)